h

Kandidaatlijsttrekker Nieuw-West: André Meijler

25 september 2013

Kandidaatlijsttrekker Nieuw-West: André Meijler

André Meijler wordt door het afdelingsbestuur van de SP voorgedragen als kandidaatlijsttrekker voor de SP in Nieuw-West. André Meijler: "Ik wil de politiek dichter bij de mensen in de buurten brengen zodat ze zelf invloed krijgen op het beleid. Daarnaast moet het stadsdeel vooral verbeteren op terreinen als woningonderhoud, armoedebestrijding en zorgvoorzieningen voor ouderen. Het groene en ruimtelijke karakter moeten we behouden."

André Meijler is 51 jaar en woont sinds 1996 in Amsterdam. Hij heeft zich de afgelopen jaren actief ingezet voor stadsdeel Nieuw-West als contactpersoon van de SP en was betrokken bij verschillende acties voor de bewoners. Tevens is hij bestuurslid voor SP Amsterdam en organiseert hij het politiek café opSPraak. André is werkzaam in de IT-sector in verschillende internationale functies. Fitness en muziek beschouwt hij als zijn voornaamste hobby's.

André wordt op de conceptlijst gevolgd door het huidige deelraadslid Erik Bobeldijk. De derde plek wordt ingenomen door Mahir Alkaya, actief lid voor de SP in het stadsdeel. Op 19 oktober mogen de leden tijdens de algemene ledenvergadering laten weten wat ze vinden van de gehele voorgestelde lijst. Ook zal het verkiezingsprogramma en de lijsten voor de andere stadsdelen en de gemeenteraad worden vastgesteld.

U bent hier