h

Manifestatie - Tijd voor Rechtvaardigheid

Het is 10 jaar geleden dat de Amerikaanse bank Lehman Brothers failliet ging; het begin van een gigantische crisis. De bankiers hadden gegokt, de samenleving had verloren. Sindsdien is ons land er niet rechtvaardiger op geworden.

Foto: SP

Daarom starten we op 15 september in Rotterdam een nieuw initiatief. Een beweging voor iedereen die gelooft in rechtvaardigheid. Samen kunnen we aan het begin staan van een nieuwe tijd. Een tijd van rechtvaardigheid.

Wij willen met zo veel mogelijk mensen, en dat mogen zeker ook niet-leden zijn, aanwezig zijn bij de manifestatie in Rotterdam. De bijeenkomst is naast de Erasmusbrug in Rotterdam en begint om 13.00 uur; om 15.30 uur wordt de manifestatie afgesloten.

SP Amsterdam biedt deelnemers de mogelijkheid om gezamenlijk per bus te reizen. Dit doen wij vanaf Station Sloterdijk, waar wij die dag om 11:00 verzamelen. Wilt u mee met onze bus? Geef dit dan zo spoedig mogelijk door via amsterdam@sp.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen. Voor de busreis vragen we een eigen bijdrage van €5,-.

Datum en tijd: 
zaterdag, september 15, 2018 - 11:00
Waar: 
Wilhelminakade, Rotterdam. Opstapplaats bus op Station Sloterdijk

U bent hier