h

Behoud metrolijn 53 naar Centraal

Het GVB wil het hele metronetwerk omgooien. Hierbij dreigt metrolijn 53 flink te worden ingekort. Dat is een slechte zaak. Hierdoor verliest een groot deel van Zuidoost een directe verbinding met de rest van Amsterdam.

Het plan om metrolijn 53 in te korten wordt verder uitgewerkt door het GVB. De Vervoerregio besluit of dit plan wordt uitgevoerd.

Laat dit niet gebeuren! Zuidoost is te groot om af te schepen met 1 enkele directe lijn naar de rest van de stad. Laat GVB en Vervoersregio weten dat dit plan van tafel moet. Behoud metrolijn 53 naar Amsterdam Centraal. Teken de petitie en steun deze actie! 

Foto: SP / Creative commons

Petitie:
Ik ben voor goed openbaar vervoer tussen Zuidoost en de rest van Amsterdam. Daarom ben ik tegen het plan om metrolijn 53 in te korten. Deze moet ook in de toekomst gewoon doorrijden naar Centraal Station.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Uw gegevens

 


Uw gegevens worden uiteraard nergens anders voor gebruikt! U hoeft dus niet bang te zijn dat u ineens allemaal ongewenste post krijgt. Ook maken wij geen koppeling tussen uw email adres en uw antwoorden in de enquête.

U bent hier