h

Vacature secretariaat

7 oktober 2018

Vacature secretariaat

Foto: SP

Wist je dat ons secretariaat hele belangrijke taken uitvoert? Tribuneverzending, welkomstpakketten voor nieuwe leden, pandbeheer, correspondentie, boekhouding, campagnematerialen, bibliotheekbeheer en administratie maken ons secretariaat tot het kloppend hart van de hele afdeling. Zonder hen kunnen we gewoonweg niet functioneren. Een belangrijk fundament dus voor de hele afdeling!

Het secretariaat heeft behoefte aan ondersteuning door enthousiaste SP-ers. Op dinsdag, donderdag en vrijdag is de behoefte het grootst.

Heb je tijd over en zie je het zitten om je als vrijwilliger in te zetten voor de draaiende motor van onze afdeling aan de Laurierstraat in hartje centrum? Heb je zin om mee te helpen bij het leukste, gezelligste secretariaat van Amsterdam?

Neem dan contact op met:

Mona Heinle,
020-6372228 of secretariaatamsterdam@sp.nl
op maandagen tussen 11.00 en 16.00 uur.

U bent hier