h

Opruimteam gezocht!

27 februari 2019

Opruimteam gezocht!

Foto: SP

We gaan ons alom bekende en intensief gebruikte actiepand aan de Laurierstraat een opknapbeurt geven! We denken aan 30 of 31 maart voor de opruimactie als er voldoende aanmeldingen zijn. Wie wil deze uitdaging aan? Meld je dan aan bij het secretariaat: secretariaatamsterdam@sp.nl t.a.v. Mona Heinle.

We zitten al sinds 2004 in het pand, en het kan hier en daar wel een likje verf gebruiken. Ook meubilair is aan vervanging toe. Omdat het pand en de schuur in de tuin voor allerlei opslag gebruikt wordt, moeten we eerst gaan opruimen. Het secretariaat is al begonnen met opruimen en het archief op te schonen.

Voor het opruimen van de schuur in de tuin willen we een opruim-team samenstellen. Daarvoor zoeken we gedreven SP-ers die bereid zijn een middagje de handen uit de mouwen te steken.

 

U bent hier