h

In memoriam: Ami Gest (1989 – 2019)

19 maart 2019

In memoriam: Ami Gest (1989 – 2019)

Foto: Karen Veldkamp / SP

SP Amsterdam heeft met verslagenheid kennis genomen van het overlijden van Ami Gest. Ami was lange tijd actief binnen de Amsterdamse SP-jongeren. Ook als afdelingsvoorzitter van de afdeling Landsmeer was Ami een graag geziene persoon.

Afdelingsvoorzitter Neeltje Peters: “Wij herinneren ons Ami als een warm persoon, met veel liefde en compassie voor mensen en de wereld om hem heen. Wij wensen alle nabestaanden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.”

De uitvaart van Ami vindt plaats op maandag 25 maart om 11:00 uur in Het Kruispunt, Calkoenstraat 12A te Landsmeer. Gezien de drukte die wordt verwacht, zal in Het Dorpshuis (Calkoenstraat 27) een livestream aanwezig zijn.

Ter ere van Ami wenst de familie geen bloemen, maar een donatie aan Stichting Vluchteling. Collectebussen zijn op de locatie aanwezig.

Zie ook:

U bent hier