h

Klusteam gezocht!

10 juli 2019

Klusteam gezocht!

Foto: SP

Voor het opfrissen van ons actiepand willen we een klusteam samenstellen. Daarvoor zoeken we gedreven SP-ers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken.

We gaan ons alom bekende en intensief gebruikte actiepand aan de Laurierstraat de komende maanden een opknapbeurt geven! We doen dat niet in één keer maar in kleine stappen. We verven eerst het houtwerk, dan witten we de muren en daarna vervangen we de plafondplaten.

Er is al een grondige opruimactie uitgevoerd.

We denken aan een paar dagen in het weekend in de komende maanden voor de opfrisactie, als er voldoende aanmeldingen zijn. Wie wil helpen ons actiepand een nieuw fris gezicht te geven? Meld je dan aan bij het secretariaat: secretariaatamsterdam@sp.nl t.a.v. Mona Heinle.

Wij zorgen voor eten, drinken en plezier!

U bent hier