h

Afdeling

Zonder leden geen partij. Veel meer nog dan voor andere partijen geldt dat voor een actieve beweging als de SP. De SP is namelijk niet alleen
rond de verkiezingen actief, maar altijd. Wij zijn denkers én doeners.

De SP afdeling Amsterdam draait volledig op vrijwilligers, die er samen hard aan werken hun stad socialer maken. Wij kunnen extra helpende handen altijd goed gebruiken. Wil jij de SP in Amsterdam verder versterken? Dat kan.

WIE ZOEKEN WIJ?

Man of vrouw, jong of oud om de SP in Amsterdam verder te versterken. Dat kan op allerlei gebieden en manieren, afhankelijk van jouw specifieke interesse, vaardigheden en de tijd die je te besteden hebt.

WAT BIEDEN WIJ?

Bovenal een gezellige omgang met alle anderen die voor de SP actief zijn. Verder bieden we de mogelijkheid je verder inhoudelijk te verdiepen. Daarvoor organiseren we regelmatig scholingen. Kortom: vrijwilligerswerk bij de SP is samen hard aan de slag, maar je krijgt er ook wat voor terug!

WAT KAN IK DOEN?

Er zijn verschillende plekken waar je actief kan zijn:

Wil je meehelpen? Stuur dan een e-mail: amsterdam@sp.nl

Wil je 'iets' doen voor de SP in Amsterdam, maar je weet nog niet precies wat? Neem dan contact op met onze afdelingsvoorzitter om samen de mogelijkheden te bespreken.

U bent hier