h

Campagnenieuws 4

1 november 2006

Campagnenieuws 4

Campagnenieuws uit Amsterdam, nummer 4.

NU SP balkonspandoek)
Heb jij een goed zichtbaar balkon en wil je daar ook zo'n geweldig spandoek omheen? In het actiepand aan de Laurierstraat zijn doeken, verf en sjablonen aanwezig om er 1 te maken. Neem hiervoor contact op met Jan Colijn (020)6833862 of mail jcolijn4@freeler.nl

Debatten
Er worden heel veel verkiezingsdebatten in Amsterdam georganiseerd. Bij al deze debatten proberen wij met posters en flyers zichtbaar te zijn. Hiervoor hebben wij jouw hulp nodig! Aankomende donderdag (2 november) is er een lijsttrekkersdebat, met Jan Marijnissen, in de Heineken Music Hall. Wil je komen helpen met flyeren? We verzamelen om 15:00 voor de ingang. Voor meer informatie over de debatten neem contact op met Erna Berends erna@dukie.demon.nl (06-50445073).

SP-kraam
In het actiepand zijn kant-en-klare SP-kramen aanwezig. Dit zijn kleine tafeltjes met een banner erom en een parasol er bij. Ze zijn klein, maar vallen zeker goed op. Om de mensen op de markt goed en uitgebreid te woord te kunnen staan is het handig om kannen koffie en thee bij je te hebben. Ook dit is af te halen aan de Laurierstraat. Wil je de komende maand een kraam gebruiken, geef dit dan door aan het secretariaat secretariaatamsterdam@tomaatnet.nl (020)6372228. Als het vervoer een probleem is kan je dit ook doorgeven, dan zorgen wij dat de kraam met een busje afgeleverd wordt.

Folderdagen
We gaan op 3 dagen met een grote groep mensen folderen in Nieuw-West. Ook in Nieuw-West moeten zoveel mogelijk mensen op 22 november het vakje met SP rood kleuren. Deze acties vinden plaats op:

  • 5 november, om 13:00 op het August Alebplein (Dirk vd Broek)
  • 8 november, om 11:00 op Plein '40-'45 (Aldi)
  • 12 november, om 13:00 op het Bos en Lommerplein (Dirk vd Broek)

Heb je op (1 van) deze dagen tijd, kom ons dan helpen. Meld je aan bij Neeltje Peters: daaneel@tomaatnet.nl of 06 25273353.

DWI
Op 4 november staan we op wel 3 markten de enqute over het DWI af te nemen. Als je hierbij wilt helpen ben je welkom op het Osdorpplein, het Mercatorplein en op de Dappermarkt. Voor meer informatie over de enqute kan je terecht op www.amsterdam.sp.nl.

Plakken, plakken en plakken
Op echt alle verkiezingsborden moet de SP zichtbaar zijn. Is dit niet het geval op het bord bij jou in de buurt, kom in actie! Er is voldoende lijm in ons actiepand en daar kun je ook posters vinden.

Sponsjes
De schuursponsjes zijn terug van weggeweest! Maar pas op: deel ze uit en stop ze niet in de brievenbussen. Je weet nooit of daarachter een hond of kind zit die denkt dat het sponsje bedoeld is om op te eten...

U bent hier