h

Agenda

dinsdag 28 mei 2019

Overleg SP-leden Zuid

Agenda Zuid

Elke donderdagavond bellen wij voor een betere wereld. Wij zijn de telefoonstrijders! Heeft u een goede stem (of niet), een mooi babbeltje (of niet), en wilt u meehelpen? Meld u dan aan via het online formulier!

Zonder leden geen partij. Veel meer nog dan voor andere partijen geldt dat voor een actieve beweging als de SP. Om leden en geïnteresseerde betrokken en actief te krijgen hebben wij het belteam. We komen elke donderdag bij elkaar op het actiepand om 18.30 uur.

Kom ook je kamaraden bellen!

Op 13 juni organiseert de SP Amsterdam de jaarlijkse algemene ledenvergadering. We staan stil bij de activiteiten van de afdeling en we blikken terug op het afgelopen jaar. Ook kijken we vooruit naar het komende jaar.

Samen met jou willen we plannen maken over hoe we Amsterdam socialer kunnen maken, hoe we Amsterdammers kunnen betrekken bij onze linkse strijd, en hoe we onze afdeling kunnen versterken. Elk SP-lid is van harte welkom om mee te doen! Meld je aan voor de ledenvergadering via een mailtje naar secretariaatamsterdam@sp.nl, of bel 020-6372228.

Algemene ledenvergadering SP Amsterdam

Datum: 13 juni, 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.30)

Locatie: Huis van de wijk Lydia, Roelof Hartplein 2

Vanaf 28 mei zijn de vergaderstukken en het programma van de avond te vinden op amsterdam.sp.nl/alv2019.

dinsdag 25 juni 2019

Overleg SP-leden Zuid

Agenda Zuid

dinsdag 30 juli 2019

Overleg SP-leden Zuid

Agenda Zuid

Pagina's

U bent hier