h

Actie tegen Dekker-plannen oogst positieve reacties

15 januari 2005

Actie tegen Dekker-plannen oogst positieve reacties

Zaterdag 15 januari stonden de SP-ers uit Centrum weer op de Lindengracht markt en deelden binnen korte tijd een aanzienlijk aantal pamfletten "Stop de Huurexplosie" plus een aantal opvallende felgele raamposters van het comite "Stop Dekker" uit.

De reactie van het publiek op deze SP actie was heel positief. We hoorden van ons actieteam zelfs dat al op maandagmorgen zich een meneer, een niet SP-er (hij had ons pamflet zaterdag op de Lindenmarkt ontvangen) spontaan aanmelde om het pamflet deur aan deur te gaan verspreiden in zijn buurt. Hij komt er 1000 afhalen.

De actie zal binnenkort weer vervolg hebben. Als u dan ook mee wil helpen met folderen of deur aan deur verspreiden?
Bel even, of e-mail even, met de contactpersoon van kerngroep Centrum.

U bent hier