h

College onderhandelingen Centrum

17 maart 2006

College onderhandelingen Centrum

Dinsdag 14 en woensdag 15 maart vonden de onderhandelingen plaats van deelraad Centrum in de Zuidekerk. De eerste avond werden de SP standpunten duidelijk neergelegd door fractievoorzitter Marnix Bruggeman, bijgestaan door Kees Alders. De speerpunten zijn: meer betaalbare en goedkope woningen, armoedebestrijding, beter zorg en welzijn en een betere bestuursstijl.

Marnix nodigde de andere partijen uit samen te werken met de SP mits partijen bereid zijn de komende vier jaar een duidelijk ander beleid te willen voeren. De tweede avond zette de SP in op overeenkomsten. Waar kunnen we partijen vinden en wat zijn gezamenlijke speerpunten. Komend weekend zal voorzitter Herrema een advies geven aan de P.v.d.A., die initiatief nam tot de onderhandelingen. Ook dit weekend zal de P.v.d.A. kenbaar maken met welke partijen de onderhandelingen verder gevoerd zullen worden.

U bent hier