h

Geslaagde handtekeningenactie voor behoud bus 29

7 april 2006

Geslaagde handtekeningenactie voor behoud bus 29

SP-ers uit Noord, Diemen en Zuidoost voerden zaterdag samen met bezorgde reizigers actie tegen de geplande opheffing van bus 29. Deze belangrijke buslijn is de enige rechtstreekse verbinding van het Buikslotermeerplein in Noord via Diemen naar het AMC. Met het motto “1 april? Nee het is geen grap, bus 29 gaat verdwijnen!” werden in en rond de bus vele handtekeningen opgehaald.

Vele passagiers reageerden verontwaardigd op het bericht dat de buslijn opgeheven gaat worden en zetten meteen hun handtekening om een protest te laten horen. Enkelen vroegen zelfs een hele handtekeningenlijst, om deze zelf door collega’s of buurtgenoten te laten tekenen. Alle opgehaalde handtekeningen zullen, samen met handtekeningen die zijn opgehaald voor andere bus- of tramlijnen, aangeboden worden aan de nieuwe wethouder Verkeer en Vervoer.

U bent hier