h

Schriftelijke vragen

1 mei 2006

Schriftelijke vragen

Schriftelijke vragen asbestvervuiling projectgebied Twiske Zuid

Op de vergadering van de deelraad van 12 april jongstleden hebben de fracties van de Belangen Partij Noord en de Socialistische Partij het Dagelijks Bestuur mondeling vragen gesteld over de aanwezigheid van asbest in het projectgebied Twiske Zuid en het mogelijk ontstane gevaar voor de volksgezondheid als gevolg van daar verrichte werkzaamheden. Naar aanleiding van de beantwoording door portefeuillehouder Diepeveen van die vragen zijn bij de SP-fractie nieuwe vragen gerezen:

1. In antwoord op de vraag wat de vertraging in het project Twiske Zuid het stadsdeel kost, sprak de portefeuillehouder van een bedrag van tienduizend euro per maand. Kan het DB het bedrag van tienduizend euro nader specificeren?

2. Volgens de portefeuillehouder is het werk op het terrein stilgelegd in verband met een onderzoek van de Arbeidsinspectie of de gezondheid van ter plekke werkzaam personeel in het geding is geweest. Is dat onderzoek inmiddels afgerond? Zo ja, is er een onderzoeksrapport uitgebracht en kan de deelraad daar inzage in krijgen?

U bent hier