h

SP aanwezig op milieumarkt 'Groene Zondag'

16 mei 2006

SP aanwezig op milieumarkt 'Groene Zondag'

Ook de SP staat weer met een kraam op de milieumarkt op zondag 21 mei. De markt wordt gehouden op het Van Oldenbarneveldtplein, een plein met prachtige platanen. Van 13.00 tot 18.00 uur kun je er genieten van muziek en lekker eten. Er zijn diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen en uiteraard geven diverse organisaties uitleg over hun activiteiten op milieugebied. Wij hebben weer een kraam vol boeken, kranten en actiemateriaal. Bezoekers van onze kraam kunnen tomaten winnen door te reageren op een aantal stellingen. Bijzondere gast op onze kraam is de milieutrol, die precies kan vertellen waarom we met de aarde milieuvriendelijk en zuinig moeten omgaan. Kom even langs als je in de buurt bent!

U bent hier