h

SP ook in Noord de markt op

10 mei 2006

SP ook in Noord de markt op

De SP gaat in Amsterdam-Noord de markt op! Om de twee weken zal een groep SP'ers, onder wie ten minste een lid van de deelraadsfractie, afwisselend op Buikslotermeerplein en Mosveld te vinden zijn met een kop koffie en een luisterend oor voor de Noorderlingen.

De SP gaat in Noord op de markt staan in navolging van een gelijksoortig initiatief van de SP-groepen in Oost en Zeeburg, die al enige tijd met veel succes op de Dappermarkt een kraam hebben. Hiermee toont de SP weer aan dat zij ook buiten verkiezingstijd op straat te vinden is. Aanstaande zaterdag, 13 mei, staat fractievoorzitter Daniël Peters met een aantal actieve SP'ers op Buikslotermeerplein met de SP-bakfiets en een ideenbus waar iedereen zijn op- en aanmerkingen op het Dagelijks Bestuur, de deelraad, ambtenaren of de SP zelf kwijt kan. Dus kom zaterdag vooral langs voor een kop koffie en een praatje met de SP.

U bent hier