h

Nieuw-West groeit en is in actie

29 oktober 2006

Nieuw-West groeit en is in actie

Op het August Alebéplein in Slotervaart streek de kerngroep Nieuw-West op zaterdag 29 october neer met de SP-Campagnekraam. Eerste stop in een serie van acties door heel Nieuw-West (Geuzenveld/Slotermeer, Slotervaart, Osdorp en Bos en Lommer). SP-ers flyerden en een aantal voorzag veel brievenbussen in de omliggende wijk van ledenwerffolders.

De SP kerngroep in Nieuw-West groeit. En gaat de verkiezingscampagne aan de weg timmeren. Elk weekend zal de SP Nieuw-West kraam te vinden zijn op een plein of markt in Nieuw-West. Op drie dagen tot 22 november gaan SP-ers de wijken af en delen deur-aan-deur de SP verkiezingsfolder uit. Wil je ook meehelpen? Mail dan naar amsterdamnieuwwest@sp.nl of bel 06-28455452.

U bent hier