h

SP organiseert MKB-avond

2 oktober 2006

SP organiseert MKB-avond

SP Westerpark organiseert op 19 oktober een MKB-discussiebijeenkomst. Alle eigenaren van kleine zelfstandige bedrijven in Westerpark zijn voor deze avond uitgenodigd. De discussie zal gaan over de problemen waar kleine ondernemers tegenaan lopen en de mogelijkheden om een beter ondernemersklimaat te bewerkstelligen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Waarom krijgt een uitkeringsgerechtigde wel kwijtschelding van gemeentebelasting, maar een kleine ondernemer die op het minimum leeft niet?
  • Ik heb mijn kantoor aan huis maar zou graag een kantoorruimte delen met andere kleine bedrijven.
  • Ik moet voor elke vergunning een eindeloos gevecht aangaan en de grote concurrent lijkt het wel cadeau te krijgen.

De avond zal plaatsvinden op het Cartesius College, Frederik Hendrikplantsoen 7a, op 19 oktober van 20.00 tot 22.00 uur. Naast fractievoorzitter Harm-Jan Kamstra zal portefeuillehouder Dick Jansen aanwezig zijn.

U bent hier