h

Zeeburg op de Dappermarkt!

24 oktober 2006

Zeeburg op de Dappermarkt!

De leden van de kerngroep Zeeburg hebben afgelopen zaterdag 21 oktober op de Dappermarkt enthousiast campagne gevoerd. Zoals elke zaterdag was de belangstelling groot.

Ben jij deze regering ook meer dan zat en ga je voor een socialer en rechtvaardiger beleid? Help dan mee om deze campagne tot een succes te maken. Beplak je raam met een SP poster of kom langs op de Dappermarkt voor het zeer opvallende SP wappertje.

Maar misschien wil je nog meer doen. Vind je het leuk om voor de SP te schrijven, wil je meehelpen met folderen of ben jij iemand die wel eens achter de SP kraam plaats wil nemen; aarzel niet en doe mee! Elke zaterdag hoek Eerste van Swindenstraat Dapperstraat.

Wil je de SP standpunten eerst nog eens doornemen, kijk dan op www.sp.nl voor het verkiezingsprogramma 'Een beter Nederland voor hetzelfde geld'. Het kan natuurlijk ook dat je allang overtuigd bent van ons motto: NU SP!! Neem dan gewoon de stap meld je aan om in Zeeburg actief campagne te voeren!

U bent hier