h

Campagne Tweede Kamerverkiezingen

22 november 2006

Campagne Tweede Kamerverkiezingen

We hebben hard campagne gevoerd voor de Tweede Kamer verkiezingen op 22 november 2006. Er is twee maal huis-aan-huis gefolderd: één maal met een lidmaatschapsfolder en de tweede maal met een verkiezingsfolder.

Zes keer stonden we op straat, waar we 3500 sponsjes met een kleine folder er aanvast hebben uitgedeeld en verder hebben we stickers, posters en Tribunes uitgedeeld. Ook zijn we winkels in gegaan op de winkelstraten en hebben in een aantal winkels folders op de toonbanken kunnen achterlaten.

Een aantal leden zorgden ervoor dat de verkiezingsborden altijd beplakt waren met SP-posters. In eerste instantie met de SP-NU-poster, later de SP-NU-poster met een foto van Jan Marijnissen erop en tot slot de SP-stemmers-bedankt posters.

Ook hebben de twee SP-campagne-boten Westerpark aangedaan. Vol met spandoeken, posters, ballonnen en muziek trokken ze veel aandacht. Bij de Wittenkade is er aangelegen aan de steiger en is er o.a. in de buurt gefolderd.

U bent hier