h

De folderkaravaan trekt voort

8 november 2006

De folderkaravaan trekt voort

Na de succesvolle folderactie van zondag 6 november, trok woensdag de 8ste opnieuw een groep enthousiaste SP'ers door Amsterdam Nieuw-West. Rond Plein '40-'45 werden duizenden folders verspreid en gesprekken aangeknoopt met de wijkbewoners van stadsdeel Slotermeer. Belangrijkste oproep van de folderkaravaan: sluit je aan!

Nieuw-West is een belangrijk gebied voor de SP. Veel mensen in dit deel van Amsterdam stemden in het verleden op de SP en zullen dat op 22 november weer doen. En meer mensen dan ooit overwegen hun stem te geven aan de SP, want als iets blijkt uit de reacties op de SP-folderaars is het dat de SP kan rekenen op veel vertrouwen. Dat geeft reden tot veel optimisme voor de verkiezingen.

Maar ook na 22 november wil de SP in Nieuw-West sterk vertegenwoordigd zijn. En de beste manier om daar zeker van te zijn, is als zo veel mogelijk mensen zich aansluiten bij de SP. Want het zijn de leden die de SP de actiefste en meest betrokken politieke partij van Nederland maken.

Waar dat toe leidt is in de afgelopen tijd in Nieuw-West al duidelijk geworden. De groep actieve leden groeit gestaag en meer en meer leden ondersteunen de campagneactiviteiten. Ook de samenstelling van de karavaan van woensdag was in dat opzicht veelzeggend: Moest de kerngroep Nieuw-West bij eerdere folderacties nog geregeld een beroep doen op de solidariteit van SP?ers uit andere stadsdelen, nu bestond de ploeg volledig uit leden afkomstig uit de verschillende stadsdelen van Nieuw-West. En dat maakt dat we ook na 22 november met volle kracht vooruit kunnen!

Iedereen die vragen heeft naar aanleiding van de ledenwerffolder wordt overigens op zijn wenken bediend, want zaterdag 11 september staat de SP vanaf 13:00 u. met een verkiezingskraam op Plein '40-'45.

U bent hier