h

Prima campagne in Zuidoost

21 november 2006

Prima campagne in Zuidoost

De campagne in Amsterdam Zuidoost loopt uitstekend. Het begin was al zeer hoopgevend. Uit een persbericht van 20 oktober bleek dat de SP in een peiling (Roy Ristie Communicatie) drie keer zoveel zetels zou halen als bij de verkiezingen in maart. Bovendien werd het door hetzelfde persbericht aangekondigde debat een groot succes voor SP kandidaat Sadet Karabulut. Ook andere SPers deden het prima in debatten.

Op straat is het voor ons heel gezellig. Of we nu op markten staan of folders in brievenbussen duwen, we krijgen veel positieve reacties en veel mensen lijken vertrouwen in de SP te hebben. Eerder zag ik op AT5 dat veel kiezers van niet Nederlandse afkomst de PvdA de rug toekeren en op de SP gaan stemmen. Voor Zuidoost zou dit een omslag kunnen betekenen in ons voordeel.

U bent hier