h

Verkiezingscampagne in de Baarsjes van start

5 november 2006

Verkiezingscampagne in de Baarsjes van start

De posters hingen er al en gisteren heeft kerngroep de Baarsjes, op het Mercatorplein, de aftrap gegeven voor de campagne

Aankomende periode wordt er nog meer campagne gevoerd in de Baarsjes.

9 november vanaf 19.45 uur is er in de bibliotheek op het Mercatorplein een verkiezingsbijeenkomst. Hierbij is namens de SP Jasper van Dijk aanwezig. Op de verkiezingsbijeenkomst "De Tweede Kamer in De Baarsjes" praten Baarsjesbewoners met politici over onderwerpen op landelijk en op buurtniveau.

11 November staan we weer op het Mercatorplein en willen we graag van de buurtbewoners weten hoe sociaal Amsterdam is. Heeft u ervaring met het DWI en wilt u uw mening hierover geven kom dan zaterdag langs bij de stand van de SP naast Dirk vd Broek.

U bent hier