h

Betaald parkeren in Slotervaart - de SP zet er vraagtekens bij met een nachtelijke actie

1 februari 2007

Betaald parkeren in Slotervaart - de SP zet er vraagtekens bij met een nachtelijke actie

Het deelraadbestuur van Slotervaart wil betaald parkeren invoeren in een aantal wijken in Slotervaart. Als voornaamste reden voeren ze aan. Het terugdringen van de enorme parkeerdruk veroorzaakt door geparkeerde auto's van bewoners van aanliggende deelraden. De SP stelt daar vraagtekens bij en denkt dan ook dat het van groot belang is dat de bewoners van Slotervaart hun mening kenbaar maken. Zeker omdat het hier ook gaat over meten met twee maten. Een deel van Slotervaart gaat betalen voor hun parkeerplek, een ander deel is vrijgesteld omdat in hun wijk geen betaald parkeren wordt ingevoerd.

Woensdagavond heeft een grote groep SP-ers van de kerngroep Nieuw-West ondersteund door ROOD en leden van andere SP kerngroepen 6000 auto's in Slotervaart voorzien van een pamflet onder de ruitenwisser. Om de bewoners op de hoogte te stellen van de plannen van hun bestuur en de mogelijkheden voor inspraak daartegen vanaf 25 januari tot 18 april (dan beslist de deelraad). En het pamflet wijst ook op de mogelijkheid om al onmiddelijk een mening kenbaar te maken aan de verantwoordelijk bestuurder Ineke ketelaar, per email i.ketelaar@slotervaart.amsterdam.nl of (020) 798 92 44

U bent hier