h

Actieavond Irak in café P96

24 april 2007

Actieavond Irak in café P96

Woensdagavond 2 mei vanaf 20.00 uur houdt SP Centrum in café P96 (Prinsengracht 96) een Irakavond. Op deze avond gaat het om informatie en mobilisatie voor de landelijke, massale handtekeningenactie van onze partij voor een onafhankelijk onderzoek naar de Nederlandse steun aan de oorlog in Irak. Sprekers zijn Guido van Leemput (medewerker van Harry van Bommel), Riya Geboers (ooggetuige vanuit Irak) en leden van onze kerngroep. Loopmicrofoon, actiemateriaal en consumptiebonnen zijn aanwezig!
Je bent van harte welkom.

Tot eind mei en mogelijk ook daarna kun je jezelf inzetten bij deze publieksactie. Voorop staat de handtekeningencampagne op de markten en elders, en onder buren, familie, vrienden en vriendinnen. Daarnaast heb je misschien nog andere ideen voor de Irak-actie, hoe eenvoudig of bijzonder ook. Wil je meedoen? Mail of bel dan Ewout van der Hoog, tel. 639 1614 en e-mail evdhoog@dds.nl

U bent hier