h

Dodenherdenking 4 mei

4 mei 2007

Dodenherdenking 4 mei

De SP blijft het belangrijk vinden aanwezig te zijn op de dodenherdenking en de doden die in de Tweede Wereldoorlog zijn gevallen te herdenken op 4 mei. Wij zullen een bloemstuk neerleggen.

Helaas na 62 jaar na de Tweede Wereldoorlog is het nog steeds nodig dat we 4 mei blijven herdenken.
Helaas woeden er nog steeds oorlogen, worden groepen mensen nog steeds vervolgd, zitten er nog steeds mensen zonder een proces in de gevangenis, bestaan er nog steeds dictatoriale regimes en is fascisme nog steeds niet uitgeroeid.
Misschien niet meer in Nederland. In vergelijking met veel andere landen leven wij hier in een "paradijs". Maar zelfs in Nederland blijft het nodig te blijven strijden tegen armoede, onrechtvaardigheid, discriminatie en uitbuiting.

U bent hier