h

Oosterparkfestival : ruim 1350 bezoekers tekenen voor onderzoek over Irak

8 mei 2007

Oosterparkfestival : ruim 1350 bezoekers tekenen voor onderzoek over Irak

Uiteraard was de SP ook bij het Oosterparkfestival om de mensen de gelegenheid te geven voor een onafhankelijk onderzoek te tekenen. Er waren veel enthousiaste SP'ers uit Oost/Watergraafsmeer en Zeeburg met handtekeningenlijsten. Maar ook aan de kraam hebben de bezoekers van het festival massaal hun steun betuigd..

Inmiddels hebben 6500 mensen in Oost/Watergraafsmeer hun handtekening gegeven. Dat is 10% van de bevolking in dit stadsdeel, dat zegt toch wel wat!!! We weten zeker dat er nog meer mensen zijn die hiervoor ook willen tekenen. En alle hulp is dus nog nodig! Kijk vooral op de actiekalender om te zien waar en wanneer we met de handtekeningenlijsten staan. Wil je helpen? Meld je dan aan bij Channah Feleus (tel. 020-4687460 Email: m.feleus1@chello.nl)

U bent hier