h

De tweede SP-informatiemarkt in Nieuw-West, ditmaal in Geuzenveld/Slotermeer

7 juni 2007

De tweede SP-informatiemarkt in Nieuw-West, ditmaal in Geuzenveld/Slotermeer

De, alweer tweede, informatiemarkt voor SP-leden in Nieuw-West, ditmaal gehouden in het stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer, trok veel bezoek van leden uit het stadsdeel. Leden van de SP-kerngroep Nieuw-West legden hen uit welke activiteiten de kerngroep ontplooit en welke acties er liepen en lopen. En waarbij hun hulp en steun nodig is.

SP-gemeenteraadslid Willem Paquay was vraagbaak voor elke SP-er die kennis wilde maken met het werk van onze gemeenteraadsfractie. En een lid van het afdelingsbestuur was aanspreekpunt voor leden die vragen hadden over het reilen en zeilen van de afdeling Amsterdam. Een aantal leden gaven aan dat ze mee willen doen aan SP-acties in Nieuw-West. Een aantal gaf aan om eens te willen ruiken aan het actief worden in de kerngroep en een vergadering te bezoeken. Bemoedigend. Langzaam, maar zeker, groeit de kerngroep.

U bent hier