h

SP Zuidoost volop in actie

15 oktober 2007

SP Zuidoost volop in actie

De SP is in Zuioost de laatste tijd vaak te vinden in de Amsterdamse Poort. Twee weken geleden waren we zelfs twee dagen achter elkaar actie aan het voeren voor een einde aan de oorlog in Afghanistan en de redding van de Thuiszorg. Afgelopen zaterdag waren we, zoals iedere tweede zaterdag van de maand, weer in de Amsterdamse Poort te vinden met handtekeningenkaarten voor de thuiszorgactie en Afghanistankranten.

Zoals altijd is het heel plezierig actie voeren in de Poort. Leuke en interessante gesprekken en discussies, onverwachte steunbetuigingen, zo af en toe (helaas) ook een negatieve reactie en heel veel handtekenigen voor de actie Stop Uitverkoop Thuiszorg. Met bakfiets, ballonnen en de bekende SP hesjes waren we luid en duidelijk zichtbaar en aanspreekbaar voor wie dat maar wilde. We hebben tot nu toe ruim driehonderd handtekeningen opgehaald.

U bent hier