h

SP informatiemarkt in Oost/Watergraafsmeer

9 november 2007

SP informatiemarkt in Oost/Watergraafsmeer

De actieve leden van de SP Oost/Watergraafsmeer hielden afgelopen zaterdag een informatiemarkt. Bezoekers konden zich laten informeren over de doelstellingen van de fractie in de deelraad en over de acties die in de buurten worden gevoerd. Ook de SP marktkraam die bijna iedere zaterdag op de Dappermarkt staat was te bewonderen. Verder kon er gesproken worden met de vier SP-fractieleden in de deelraad Oost/Watergraafsmeer en met Remine Alberts (voorzitter van de SP-fractie in de centrale stad).

Ook SP'ers uit anders stadsdelen toonden hun belangstelling en lieten zich uitgebreid informeren door de Oost-Watergraafsmeerders. Het was een zeer sfeervolle SP middag, waar duidelijk is gebleken dat de SP'ers niet alleen parlementje willen spelen.
GEEN FRACTIE ZONDER ACTIE !!

Op grote informatieborden werd getoond welke acties er in het nabije verleden zijn gevoerd. Ook werden op deze manier een aantal problemen in de buurt uitgelicht. Op de voorgrond een laptop waarop SP films konden worden bekeken.

U bent hier