h

In gesprek over betaald parkeren

8 december 2007

In gesprek over betaald parkeren

De SP stond vandaag op het Mosveld om inwoners van Noord te vragen naar hun mening over de parkeerplannen in het stadsdeel. Veel mensen maakten van de gelegenheid gebruik om hun ongenoegen te uiten over het plan betaald parkeren in te voeren rondom het Buikslotermeerplein. Men is bang dat dit ertoe zal leiden dat ook in andere delen van Noord in de toekomst betaald moet worden voor een parkeerplek. Ook vinden veel mensen dat in ieder geval de inwoners van het stadsdeel hun auto nog gratis voor de deur kwijt moeten kunnen.

De SP is het met veel van de bezwaren van de bewoners eens, en zal dit binnen en buiten de stadsdeelraad laten merken. Op 22 december zijn SP’ers op het Buikslotermeerplein zelf te vinden, om ook daar met bewoners en winkelend publiek in gesprek te gaan over de plannen.

De parkeernota waarin de plannen beschreven staan, ligt nu ter inzage op het stadsdeelkantoor. Tot 31 december kunt u uw mening geven aan het stadsdeelbestuur.

Lees hier hoe u dat kunt doen.


U bent hier