h

Acties voor Domela Nieuwenhuisplantsoen

7 maart 2008

Acties voor Domela Nieuwenhuisplantsoen

De SP Westerpark heeft samen met betrokken buurtbewoners een aantal actiedagen georganiseerd om aandacht te vestigen op het komende referendum over het Domela Nieuwenhuisplantsoen. Op drie zaterdagen zal het plantsoen flink in de schijnwerpers worden gezet, om aan zoveel mogelijk mensen duidelijk te maken dat het belangrijk is mee te stemmen over de toekomst van het plantsoen.

De SP steunt het bewonersinitiatief tot het behoud van het plantsoen. Het plan van het stadsdeelbestuur was om grond te verkopen en er woningen op te zetten. Samen met buurtbewoners heeft de SP handtekeningen opgehaald voor een referendum, geflyerd, gefolderd en affiches opgehangen. Het benodigde aantal handtekeningen om een referendum aan te vragen werd ruimschoots gehaald.

Er zijn nu drie actiedagen georganiseerd om mensen op te roepen vooral te gaan stemmen bij dit referendum. Op zaterdag 15 maart krijgt het plantsoen een opknapbeurt. Op 29 maart wordt er een pannekoekendag georganiseerd. En 12 april is een gezellige actiedag met onder andere muziek en een springkussen.

Woensdag 16 april is de dag van het referendum.
Kijk hier voor meer informatie over het Domela Nieuwenhuisplantsoen.

U bent hier