h

Bos en Lommer volop in actie

20 december 2008

Bos en Lommer volop in actie

Zelfs in de vrieskou gaan vrijwilligers van de SP gewoon door met actievoeren en bewoners informeren. Zo stonden actieve SP-ers zaterdag 13 december weer op het Gulden Winckelplantsoen. Ondanks dat veel mensen haastig doorliepen naar de supermarkt of terug naar huis, toonde ook een aantal mensen spontane belangstelling voor de SP.

Sommigen bleven zelfs even staan om een praatje te maken en de enqute over de Noord-Zuidlijn in te vullen.
De dag daarop waren de vrijwilligers van de SP alweer actief met het huis aan huis verspreiden van de ZO-krant. De brievenbussen van de nieuwbouwblokken waar ooit het Buskenblaeserbuurtje stond, waren daarbij de voornaamste doelen.

Wij wensen alle leden van de SP in Bos en Lommer alvast zeer fijne feestdagen en een zeer strijdbaar en gelukkig 2009.

U bent hier