h

NUON verkopen? Zijn ze NUTS?

24 februari 2009

NUON verkopen? Zijn ze NUTS?

Op zaterdag 21 februari was de SP Amsterdam estafette-trein "NUON verkopen? Ze zijn NUTS!" in stadsdeel Bos en Lommer. Tenminste 8 op de 10 voorbijgangers gaven aan het helemaal niet eens te zijn met de verkoop van NUON. De gemeente Amsterdam zou niet moeten gaan voor het snelle geld dat te verdienen is met de verkoop om te gebruiken voor de Noord-Zuidlijn, maar het belang op de lange termijn in ogen moeten houden.

Dit was de eerste stop op een route langs alle stadsdelen om te horen hoe de Amsterdammer denkt over de verkoop van zijn of haar aandelen. Medio juni zal een besluit worden genomen over de verkoop. Tot die tijd gaat de SP Amsterdam door met actievoeren en is de estafette-trein elk weekend in actie in een stadsdeel.

U bent hier