h

SP Zuidoost kijkt vooruit

27 februari 2009

SP Zuidoost kijkt vooruit

Afgelopen maandag, 23 februari, heeft de actieve ledengroep in Zuidoost een ledenavond georganiseerd, bedoeld voor alle SP-leden in het stadsdeel. De eerste helft van de avond stond onder leiding van Laurens Ivens, voorzitter van de afdeling Amsterdam, en bestond uit een uitgebreid vraaggesprek met de twee deelraadsleden die de SP in Zuidoost heeft. Noush Saranjam en Evert Hartog werden aan de tand gevoeld over wat ze de afgelopen jaren bereikt hebben in de deelraad, hun bevindingen en hun doelstellingen voor de komende tijd. Hierbij werden ze tevens overladen met vragen en steunbetuigingen van de aanwezige leden. Samen kwamen we tot de conclusie dat de SP in de deelraad hard nodig is.

Na de pauze kwam Tweede Kamerlid Paulus Jansen aan het woord en sprak over de verkoop van sociale huurwoningen en de problemen die dat met zich meebrengt, zoals we dat nu bijvoorbeeld zien in Venserpolder. De avond werd afgesloten door weer vooruit te kijken en te zien hoe we met z'n allen de SP in Zuidoost sterk en actief kunnen houden en krijgen. Al met al een geslaagde en leerzame avond.

U bent hier