h

28 maart: SP De Baarsjes nodigt u uit

19 maart 2009

28 maart: SP De Baarsjes nodigt u uit

Op zaterdagmiddag 28 maart houdt SP De Baarsjes een ledenbijeenkomst. Er zal gesproken worden over de komende verkiezingen en de daaraan voorafgaande campagne. Remine Alberts, onze fractievoorzitster in de gemeenteraad, zal ons vertellen waarom het zo belangrijk is mee te doen. De mogelijke kandidaten, het verkiezingsprogramma en de campagne komen uitgebreid ter sprake.

Ook over de herindeling van de stadsdelen zullen we proberen iets te zeggen. Er zal ruimschoots gelegenheid zijn om in gesprek te gaan met elkaar, bijvoorbeeld over zaken die jij graag in het verkiezingsprogramma wilt zien.

De band Merals Harem zal het geheel muzikaal omlijsten.

zaterdagmiddag 28 maart van 14:00 tot 17:00 uur
Locatie: Galerie Meneer de Wit - Postjesweg 2, 1057 EA Amsterdam

Bereikbaar per openbaar vervoer tram 7 halte "Postjesweg" en tram 17 halte "Witte de Withstraat". Galerie Meneer de Wit vindt u waar de Witte de Withstraat, de Postjesweg en de Baarsjesweg samenkomen.

Wij hopen op 28 maart alle SP-leden uit De Baarsjes te kunnen begroeten. Mocht je op deze datum verhinderd zijn, maar toch je steentje bij willen dragen, neem dan even contact op met Kees Hiep.

U bent hier