h

Geslaagde ledenmiddag in de Multibox

14 maart 2009

Geslaagde ledenmiddag in de Multibox

Vandaag hield de SP Geuzenveld-Slotermeer een geslaagde ledenbijeenkomst in de Multibox aan de Jan de Louterstraat. Te gast was de fractievoorzitter van de SP-fractie in de gemeenteraad Remine Alberts.

Remine vertelde waarom het belangrijk is om een sterke en actieve ledengroep in het stadsdeel te hebben. Het naar de mensen toegaan en samen met hen actie voeren is de belangrijkste pijler van de SP. Daarnaast moeten we ons best doen om mee te doen aan de verkiezingen. Actie en fractie is een combinatie die al tot vele successen geleid heeft.

Uit de groep kwamen veel vragen aan Remine en er ontspon zich een levendige discussie. Tijdens een gezellige borrel werden nieuwe contacten gemaakt en bestaande contacten aangehaald.

U bent hier