h

SP Centrum kijkt vooruit

10 maart 2009

SP Centrum kijkt vooruit

Afgelopen vrijdag, 6 maart, heeft SP Centrum in café P96 met maar liefst veertig leden de aftrap gegeven voor een veelzijdige campagne tot maart 2010.

Na een wervelende presentatie door Rein Bertlein met foto's en filmfragmenten over recente SP-successen lieten deelraadsleden Marnix Bruggeman en Nelly Duijndam zich bevragen over de komende inspanningen van 'actie en fractie' voor betaalbaar wonen, armoedebeleid, sociale samenhang in de buurt en een open bestuurscultuur.

Na de pauze debatteerden Johan van Biemen en Ewout van der Hoog over de noodzaak van een sterke basisorganisatie 'voor en mt de mensen', die geworteld is in de buurt en uitgaat van een fijnmazig verspreidnetwerk. Ter afsluiting hebben genoemde raadsleden de voetangels en klemmen van een nieuw verkiezingsprogramma belicht en het belang van zo veel mogelijk kandidaten voor het deelraadslidmaatschap.

U bent hier