h

Europese verkiezingen op de Dappermarkt

24 mei 2009

Europese verkiezingen op de Dappermarkt

Maandelijks staat de SP op de Dappermarkt. Maar deze zaterdag was er een zeer speciale actie. Europese verkiezingscampagne in Oost. Rond tien uur was het al druk aan de mobiele kraam van de SP Oost. SP'er Jeroen Bronswijk kon de vraag naar flyers en folders nauwelijks bijbenen. De Europese verkiezingen komen dichterbij en de mensen willen weten wat het succesverhaal van de SP is.

Duizend kranten met onze kandidaat Dennis de Jong op de voorkant werden uitgedeeld. Een aantal bezoekers schreef zich spontaan in als lid. Ook werd er aan de kraam veel gediscussieerd over armoede, Europese schimmelkaas en het verdwijnen van de Nederlandse taal in het onderwijs. Bezoekers van de Dappermarkt maken zich ernstige zorgen over het verdwijnen van de macht naar Brussel.

Nadat werkelijk de laatste flyers uit onze handen waren geplukt keerden we aan het einde van de middag tevreden huiswaarts.

U bent hier