h

30 oktober: ledenbijeenkomst met Paul Ulenbelt

26 oktober 2009

30 oktober: ledenbijeenkomst met Paul Ulenbelt

SP West organiseert op vrijdag 30 oktober vanaf 20.00 uur in het SBOW-gebouw aan de 1e Helmersstraat 106/M een openbare ledenvergadering waar o.a. Paul Ulenbelt - Tweede Kamerlid voor de SP - zal spreken over diverse politieke en maatschappelijke thema's. Tevens zal er uitgebreid ruimte zijn voor discussie. U bent van harte welkom om uw stem en mening te laten horen. Tevens kunt u op deze avond persoonlijk kennismaken met de kandidaten die voor de deelraadsverkiezingen van 3 maart 2010 voor de SP op de concept-kandidatenlijst staan.

Deze onderwerpen komen natuurlijk aan de orde:

- Een meerderheid van de mensen wil de AOW leeftijd handhaven op 65 jaar.
- Een meerderheid van de mensen wil dat we de troepen uit Afghanistan terugtrekken.
- Een meerderheid van de mensen wil nu eindelijk een eind aan de perverse bonuscultuur.
- Een meerderheid van de mensen wil een beleid dat menselijker en socialer is.
Allemaal zaken waarin de gevestigde landelijke politiek lak heeft aan de burger. Ook op gemeentelijk niveau zien we datzelfde beeld terug. Dat politiek ook anders, beter en socialer kan weten SP-leden natuurlijk als geen ander.

Tijdens de bijeenkomst zal duidelijk worden gemaakt waar de SP voor staat, zowel op gemeentelijk als op stadsdeelniveau en zullen de speerpunten uit het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart 2010 ruim aan de orde komen. Ook onderwerpen als de samenvoeging van de stadsdelen Oud-West, De Baarsjes, Westerpark en Bos en Lommer, wensen van de bewoners, maar ook landelijke thema's zoals boven genoemd zullen de revue passeren.

Iedereen die actief mee wil praten over de koers van de SP in de gemeenteraad en de nieuw te vormen deelraad West is van harte welkom op vrijdagavond 30 oktober in de zaal van het SBOW, 1e Helmersstraat 106/M te Amsterdam. Na afloop is er gelegenheid tot informele discussie onder het genot van een hapje en een drankje. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur.

Meer informatie:
Kees Hiep
06-26124514 / amsterdamwest@sp.nl

U bent hier