h

65 blijft 65: ook op de Ten Katemarkt

25 oktober 2009

65 blijft 65: ook op de Ten Katemarkt

De strijd voor het behoud van de AOW-leeftijd op 65 is opgevoerd. De SP is een groot offensief gestart met een clip, radiospots, stationsabri's door het hele land, en een brede verspreiding van handtekeningenlijsten. Ook de SP West voerde zaterdag 24 oktober actie op de Ten Katemarkt. Van 12 uur tot ver in de middag waren we aanwezig met handtekeninglijsten, gingen we in gesprek en voerden we actie.

Bij de diverse acties Buurten-in-de-Buurt en SP-op-de-markt hebben we in West al vele mensen laten tekenen. Landelijk gezien is tweederde van de Nederlandse bevolking tgen de verhoging van de AOW-leeftijd! U kent waarschijnlijk veel andere mensen die tegen het verhogen van de AOW-leeftijd zijn en de petitie willen tekenen. Familie bijvoorbeeld, of collega's. Print de handtekeningenlijst uit en zorg ervoor dat een ieder die wil steunen, dat ook doet!

Paul Ulenbelt, lid van de Tweede Kamer voor de SP n gast op onze ledenbijeenkomst op 30 oktober, gaf de afgelopen weken enkele scholingsavonden in Amsterdam over de AOW. Lees meer over de 65blijft65-actie op www.65blijft65.nl.

U bent hier