h

Nieuw fractielid SP

29 oktober 2009

Nieuw fractielid SP

Jacqueline Franssen (59) is woensdag genstalleerd als nieuw deelraadslid voor de SP in Amsterdam-Noord. Jacqueline vervangt Vera Spierings die uit de deelraad moest vertrekken omdat zij verhuist naar Amsterdam Zuidoost.

Het afscheid van Vera zo kort voor de raadsverkiezingen valt de SP-fractie in Noord zwaar. Als lid van de raadscommissie Leefomgeving wist zij zaken altijd recht voor z'n raap aan de orde te stellen, in een taal die iedere Noorderling begrijpt. Zij verzette zich vooral tegen het betaald parkeren op Buikslotermeerplein en de slechte regeling voor tuinuitbreidingen in Noord en kwam op voor het welzijn van dieren in Noord.

Jacqueline is erg gemotiveerd om de vier maanden tot de verkiezingen het goede werk van Vera voort te zetten.

U bent hier