h

Agenda

SP Noord gaat in gesprek met bezoekers en omwonenden van Buikslotermeerplein.

13:00 Javaplein

De gemeente Amsterdam wil het afvalenergiebedrijf verkopen. Dit past in een lange geschiedenis van uitverkoop van de publieke zaak. Deze uitverkoop moet stoppen!

SP'ers gaan in gesprek met Amsterdammers over hoe we onze publieke zaak in eigen hand houden.

Laat online je steunbetuiging achter

Vierde deel van de SP-actiescholing voor actieve SP'ers.

donderdag 18 april 2024

Filmavond - Les Misérables

Leden Agenda

Leden van afdeling SP Amsterdam zijn welkom bij onze filmavond. Om 20:00 uur start de film 'Les Misérables'. Na de film praten we informeel na, en drinken we nog een drankje. 

Leuk als je komt! Meld je wel even aan met een mailtje naar secretariaatamsterdam@sp.nl

18:00 Het Spui

Het initiatief 'Stop de Oorlog' organiseert elke 24ste van de maand, zolang de oorlog in Oekraïne duurt, een vredesactie op het Spui.

Stop de Oorlog Amsterdam

April is de Maand van de Filosofie! Om deze maand te vieren wordt Ronald van Raak, voormalig SP-kamerlid, hoogleraar en auteur van het recent verschenen boek Spelen met waarden, betalen met gedachten, geinterviewd door David Wertheim. 

Na het interview is er ruimte voor vragen en kan je je boek laten signeren door Ronald van Raak. Ook David Wertheim signeert zijn meest recente boek. Aanmelden is niet verplicht. 

Meer informatie

SP en Hart voor de K-buurt organiseren een openbare avond over het openbaar vervoer in Zuidoost. Tijdens deze avond willen we graag horen wat de bewoners van Zuidoost vinden van de plannen van het GVB met betrekking tot het OV in Zuidoost. Ook zullen we stilstaan bij het plan om metro 53, de directe verbinding met Centraal Station, te schrappen.

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Vijfde deel van de SP-actiescholing voor actieve SP'ers.

Zesde deel van de SP-actiescholing voor actieve SP'ers.

18:00 Het Spui

Het initiatief 'Stop de Oorlog' organiseert elke 24ste van de maand, zolang de oorlog in Oekraïne duurt, een vredesactie op het Spui. 

Stop de Oorlog Amsterdam

Pagina's

U bent hier