h

Debat verhoging AOW-leeftijd

15 november 2009

Debat verhoging AOW-leeftijd

Dinsdag 17 november om 20:00 uur presenteert de SP Oost het Amsterdamse AOW-debat '65 BLIJFT 65!...?' De vraag die tijdens dit debat wordt uitgewerkt is: Wat vindt de Amsterdammer van de kabinetsplannen en wat betekent dit voor zijn werksituatie?

Het debat zal plaatsvinden in het Koffiehuis KHL, Oostelijke Handelskade 44. De toegang is gratis. Deelnemers zijn onder anderen SP-Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt, voorzitter van FNV Bouw John Kerstens en de voorzitter van de Jonge Democraten (D'66) Thomas Bakker. Het debat wordt geleid door SP-senator Arjan Vliegenthart. Naast discussie tussen de forumleden zal er gelegenheid zijn voor het publiek om mee te discussiren. Bob Fosko verzorgt de muziek. De zaal is open vanaf 19:30 uur.

U bent hier