h

Betaald parkeren in Osdorp en Geuzenveld-Slotermeer?

21 december 2009

Betaald parkeren in Osdorp en Geuzenveld-Slotermeer?

De SP Nieuw West wijst de bewoners van Osdorp en Geuzenveld-Slotermeer op het gevaar dat ook zij te maken krijgen met betaald parkeren. GroenLinks heeft namelijk Paulus de Wilt - mister betaald parkeren - gekozen tot lijsttrekker voor de komende stadsdeelraadsverkiezingen.

De bewoners van het stadsdeel Slotervaart weten al hoe de GroenLinks-lijsttrekker te werk gaat. Alleen op aandringen van de stadsdeelraad organiseerde hij inspraak over betaald parkeren, want hij "houdt niet van dat gedoe", zoals hij inspraak noemt. Meer dan 80 procent van de bewoners stemde tegen de invoering van betaald parkeren, maar zonder hiernaar te luisteren werd betaald parkeren toch doorgedrukt. "Bewoners zijn altijd tegen betaald parkeren" en "eens zal in heel Nederland betaald parkeren zijn", verklaarde deze mister betaald parkeren.

De SP Amsterdam Nieuw-West streeft naar een groener stadsdeel, niet door automobilisten te pesten maar door serieuze oplossingen te bieden, zoals beter openbaar vervoer en bereikbare parkeerplaatsen te creren bij openbaar vervoer-knooppunten. Dus niet door bewoners nodeloos op kosten te jagen.

U bent hier