h

Actie tegen uitverkoop Zeeburg op stoom

17 januari 2010

Actie tegen uitverkoop Zeeburg op stoom

SP Oost begint flink op stoom te komen met haar actie tegen de uitverkoop van panden in Zeeburg. Zaterdagmiddag tekenden veel mensen de petitie bij de Albert Heijn op de Oostelijke Handelskade. Het is niet moeilijk mensen te overtuigen waarom Zeeburg haar panden zeker in deze tijd niet moet verkopen. Er zijn veel klachten deze middag over het weinig sociale beleid van stadsdeelbestuurder Elatik.

De teller staat in drie dagen al bijna op 200 handtekeningen en dreigt een groot succes te worden. Met een stevige groep SP'ers verslaan we aan het eind van de middag andere politieke partijen, die wat rondflyeren in het winkelcentrum, met een duidelijk statement. "Teken tegen de verkoop van buurthuizen!"

U bent hier