h

De SP op bezoek bij de STOC

11 januari 2010

De SP op bezoek bij de STOC

Vrijdag 8 januari was de SP op bezoek bij de STOC (Stichting Turks Onderwijs Centrum) in het Calvijn met Junior College in Slotervaart. De feestelijke nieuwjaarsreceptie werd bezocht door de politieke partijen van Amsterdam Nieuw-West. De SP werd gastvrij onthaald en zichtbaar aanwezig.

De STOC levert, door het organiseren van taal- en andere cursussen, een belangrijke bijdrage aan de samenleving in Slotervaart, maar ook daarbuiten. Hiermee wordt de integratie en de participatie van de bevolking in het stadsdeel sterk ondersteund. De SP ondersteunt deze organisatie dan ook van harte.

Het evenement werd bezocht door enkele honderden bezoekers en werd gevuld door Turkse live muziek en dans, Turkse hapjes en een politiek debat over onderwijs en participatie. Hierbij kregen de aanwezige politieke partijen vooraf stellingen geponeerd waarover op het podium gedebatteerd werd door de lijsttrekkers.

De SP heeft de aanwezigen in de zaal natuurlijk voorzien van de SP-krant 'De Rooie Amsterdammer', die een artikel over de STOC bevat, en flyers van ROOD over onderwijs. Al met al een succesvolle en gezellige avond waarbij de SP zich duidelijk heeft laten zien.

U bent hier