h

Enthousiaste ledenbijeenkomst

17 januari 2010

Enthousiaste ledenbijeenkomst

Woensdag 13 januari was de algemene ledenbijeenkomst voor alle leden van de SP in Nieuw-West. Het avondvullende programma gaf uitleg over de acties, het verkiezingsprogramma en de campagnestrategie voor Nieuw-West. Het was een succesvolle bijeenkomst met enthousiaste leden in een feestlijke omgeving.

De bijeenkomst in de prachtige Van Eesterenzaal in gebouw Eigenwijks was georganiseerd om de leden uitleg te geven over het reilzen en zeilen van de SP in Nieuw-West maar ook om het contact tussen de leden te bevorderen en daarnaast een lezing over de landelijke politiek te volgen.

Het werd die dag improviseren door de afzegging van Jasper van Dijk, Tweede Kamerlid voor de SP, vanwege het Irakdebat dat op deze woensdag gevoerd zou worden. Hiervoor was alle begrip en we hebben de agenda aangepast door onze lijsttrekker Chris Schaeffer het verkiezingsprogramma van de SP in Nieuw-West in hooflijnen aan de leden uit te laten leggen. Daarnaast hebben de aanwezige kandidaten van de kieslijst zich voorgesteld en zijn de acties van de SP op pleinen en in buurten gepresenteerd. Ook de campagnestrategie voor de aankomende verkiezingen voor Nieuw-West is met de leden besproken.

De bijeenkomst werd door alle aanwezigen als zeer positief ervaren. Een evenement dat voor herhaling vatbaar is.

U bent hier