h

Ook het Delflandplein hoort erbij

25 januari 2010

Ook het Delflandplein hoort erbij

Afgelopen zaterdag heeft de SP Nieuw-West het Delflandplein tot actiestandplaats omgetoverd. Een plein dat andere partijen links laten liggen, maar niet de SP. De reacties van de mensen waren positief. Er is veel met buurtbewoners gesproken.

Het Delflandplein is zeker niet het grootste plein van Nieuw-West. Daarnaast ligt het nogal afgelegen. Zeker niet de plek waar de meeste mensen in Nieuw-West gaan winkelen maar wel druk bezocht door mensen uit de directe omgeving. Voor de SP toch alle reden om daar met de mensen uit de buurt in contact te komen en hun ervaringen in kaart te brengen.

Gesteund door de lijsttrekker van de SP in Amsterdam, Laurens Ivens, zijn de SP'ers aan de slag gegeen. De SP-krant 'de Rooie Amsterdammer' vond meer dan ooit gretig aftrek en de mensen waren oprecht verheugd met de persoonlijke aandacht van de SP. Andere partijen zien ze hier nooit. Toch is dat raar want ook het Delflandplein hoort erbij! Voor de SP is daar geen twijfel over mogelijk.

U bent hier