h

SP Nieuw-West doet officieel mee aan verkiezingen

19 januari 2010

SP Nieuw-West doet officieel mee aan verkiezingen

Begeleid door enkele kandidaten heeft SP-lijsttrekker Chris Schaeffer de kandidatenlijst met alle bijbehorende formulieren ingeleverd bij het hoofdstembureau. Met het inleveren van alle benodigde papieren en de goedkeuring daarvan door de voorzitter van het hoofdstembureau is aan alle wettelijke eisen voldaan en doet de SP definitief mee aan de deelraadsverkiezingen in Nieuw-West.

Voor het goedkeuren van een verkiezingslijst is heel veel geregel, invullen van formulieren, stempels en handtekeningen nodig. Dat lijkt soms heel bureaucratisch, maar het is van belang voor de democratie dat alles zeer zorgvuldig en volgens de regels gebeurt. "Ik ben heel blij dat we deze fase achter de rug hebben en ons nu volledig kunnen gaan richten op de campagne," aldus Schaeffer.

U bent hier